Takımın kupasını bile çaldı

Nazlı Demir

Nazlı Demir

  • Seçimlere iki gün kala 7 milyon 339 bin 582 TL değerindeki demirbaşı çeşitli kurumlara hibe eden Cizîr Belediyesi kayyumu Nazlı Demir, giderken belediye voleybol takımının kazandığı kupayı da götürdü.

Şirnex’ın Cizîr (Cizre) ilçesinde belediye kayyumu olan Kaymakam Nazlı Demir, DEM Parti’nin seçimleri kazanmasının ardından kendi makamına geçti. Kayyum Demir’in, Cizîr Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın 21 Eylül 2022’de Kosova temsilcisi KV Peja’ya karşı galip geldiği maçta kazandığı Balkan Kupası'nı götürdüğü öğrenildi. Söz konusu kupa, belediyenin başkanlık odasında bulunuyordu. Kayyum Demir’in başkanlık odasında çektirdiği tüm fotoğraflarda kupa görünüyor. Kayyum Demir’in beraberinde götürdüklerinin sadece kupa ile sınırlı olmadığı, perde ve masadaki kalemliği bile götürdüğü öğrenildi.

Kayyum Demir, belediyeden ayrılmadan önce 29 Mart ve 30 Mart’ta, Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Müftülüğüne, Devlet Hastanesi’ne, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Kaymakamlığa, 7 milyon 339 bin 579 TL değerinde taşınabilir demirbaş hibe etti. Hibe edilen eşyalar arasında televizyon, televizyonların kırılmaz camları, klimalar, çiçekler, fırçalar, prizler, elektrik kablolar ve kamyonetler gibi birçok malzeme bulunuyor. Kayyum Demir, yaptığı devir ve hibelerin kabarık görünmemesi için de farklı müdürlükler üzerinden hibe etti. ŞIRNEX

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.